Liga 1

"Rapidul e unic în România!" Săpunaru, laude și ironii pentru FCSB. Ce spune de victoria din derby

Căpitanul Rapidului a fost în mare formă la interviuri.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 00:24
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 00:29

Rapid a revenit în Liga 1 după 6 ani și este una dintre surprizele campionatului, având 5 etape fără gol primit și fiind pe locul 2, cu 13 puncte din 15 posibile. Săpunaru, revenit în Liga 1 în această stagiune s-a declarat și el mulțumit de victorie și chiar i-a lăudat pe adversari.

"Un meci greu, cu o echipă valoroasă, copii foarte talentați. Mă bucur că țara asta încă scoate copii talentați și să fie inteligenți să devină mari fotbaliști. Am fost maturi și am reușit să câștigăm aceste trei puncte. Jucătorii s-au pregătit singuri. Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi.

  • Rapidul e unic în România! Săpunaru, laude și ironii pentru FCSB. Ce spune de victoria din derby

Le mulțumim și adversarilor că au adus suporteri la meci, pentru că asta înseamnă spectacol în fotbal. Rapidul e unic în România și îmi doresc ca și celelalte echipe să aducă suporteri la stadion. Nu am avut nimic de împărțit cu fanii lui FCSB.

Singura chestie că intrau să bată oamenii de la tribuna a doua, unde erau și copii. Ne smardoim cu copiii, ce dracu'? E un derby, e normal să mă înjure, e normal să le arăt și eu semne frumoase. Asta e. Tănase nu prea a căutat contactul. Glumesc.

E un jucător de valoare. Cred că va pleca de la Steaua, din ce am auzit. Vă dau eu în premieră. (n.r - râde) Au jucători de valoare, Tănase e unul dintre ei, dar poate începe de la meciul viitor", a declarat Săpunaru.

Modifică setările cookies