Fotbal intern

"Nu-mi amintesc sa se fi jucat vreodata rugby aici!" Ce spune Stoichita despre inaugurarea bijuteriei din Ghencea

Mihai Stoichita a fost prezent la meciul dintre CS Afumati si FCSB 2, castigat de ros-albastri cu scorul de 1-0.
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 09 Mai 2021, 15:20
Data actualizarii: Duminica 09 Mai 2021, 15:46

Stoichita a vorbit la finalul meciului despre posibilitatea ca noul stadion din Ghencea sa fie inaugurat cu o partida de rugby. Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal considera ca orice echipa si orice sport ar trebui sa beneficieze de facilitatile stadionului, atata timp cat a fost construit din bani publici.

"Dupa parerea mea, cred ca la aceste stadioane construite din banii nostri ar trebui sa aiba acces toate sporturile. Nu-mi aduc aminte ca in Ghencea sa se fi jucat vreodata rugby. Un stadion din bani publici e deschis oricui, nu doar FCSB-ului. E normal sa poti sa-l folosesti. Daca e construit de catre CNI... e foarte complicat. Ministerul Apararii va decide cui il inchiriaza", a declarat Mihai Stoichita.

  • Stoichita si-a spus parerea despre Arena din Ghencea: Un stadion din bani publici e deschis oricui! Ce spune despre partida castigata de FCSB 2 la barajul de promvoare

Stoichita, impresionat de fotbalistii de la Afumati


Oficialul FRF s-a declarat surprins de prestatia echipei din Afumati la meciul cu FCSB 2.

"Mi-a placut meciul, foarte frumos. Am vazut foarte multi jucatori tineri. Afumatiul a fost o surpriza placuta pentru mine, au jucat frumos. Cred ca a fost un arbitraj impecabil. Cei de la FCSB au fost extrem de pragmatici si au speculat. A fost un spectacol placut. Cred ca totul se duce catre un derby intre aceste doua echipe", a adaugat Stoichita.

CITESTE SI
Modifică setările cookies