"Sper ca Săpunaru să aibă soarta de la ultimul meci". Declarații acide înaintea derby-ului Rapid - FCSB 

Rapid și FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a cincea din Liga 1. Partida este duminică, de la 21:30, pe Arena Națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 14:28
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 15:54

Înaintea meciului, Dinu Todoran și Florin Tănase au participat la o conferință de presă în cadrul căreia au vorbit despre meci și implicațiile pe care le are acest în lupta pentru primele locuri din Liga 1. 

Antrenorul celor de la FCSB a făcut referire și la ultimul derby jucat de cele două formații, atunci când Săpunaru a fost eliminat. 

"La meciurile de genul, cu miză, sunt foarte motivați. Sper ca Săpunaru să aibă aceeași soartă ca la ultimul meci, cu roșul acela. E un simbol pentru Rapid, avem și noi la echipă, dar știu ce au de făcut jucătorii.", a spus Dinu Todoran. 

"Să nu mă lovească pe mine. Nu caut să îl enervez pe Săpunaru, caut contactul, face parte din joc. Mi-aș dori să fiu primul care le înscrie gol în campionat, dar dacă nu o voi face el, vor face cu siguranță colegii mei asta.", a declarat și Florin Tănase.

Ultimul derby dintre Rapid și FCSB s-a jucat în februarie 2015, atunci când giuleștenii s-au impus cu 1-0, datorită golului înscris de Marcel Gecov. 

Modifică setările cookies