EXCLUSIV | Ianis, dezlantuit dupa meciul cu Norvegia: "Cand alerg 3-4 minute dupa minge, ce mai fac atunci cand o am?! Maximum scot un fault!"

Ianis Hagi a fost titular in Norvegia, dupa ce contra Islandei a intrat la pauza.

Ianis nu s-a remarcat si a fost schimbat in partea a doua a meciului. Intrebat care e cauza lipsei de realizari din ofensiva pentru nationala, Hagi Jr. a dat vina pe jocul Romaniei.

"Nu ne-am asteptat la rezultat, dezamagirea este mare, dar simt ca nu asta este fata echipei nationale. Am prins, din nou, o zi mai putin buna, nu avem decat sa ne uitam la urmatorul meci. Suntem jucatori de nationala, daca stam sa ne plangem dupa fiecare meci... trebuie sa ne concentram la meciul cu Austria si sa castigam.

Din partea mea, de pe teren, cand alergi 3-4 minute dupa minge, ce sa faci cu ea cand o ai? Ce poti sa faci? Sa scoti un fault. Cand alergi 3-4 minute dupa minge, nu mai ai nici suflu.

Noi suntem si la inceput de drum cu noul selectioner, probabil ca inca nu am reusit sa aplicam pe teren ce ni se transmite de pe margine.

Nu stiu ce sa zic, a fost o diferenta mare, supararea este mare, sa nu zic vreo prostie sau ceva la suparare. Suntem la inceput de drum, probabil infrangerile astea ne vor face mai buni si vom invata din meciurile astea. Cand esti la nationala trebuie se produci rezultate pentru tara.

Fotbalul este un sport colectiv, noi nu am jucat bine colectiv, s-a vazut. Individual, cand colectiv nu joci bine, nu poti da randament. Imi mentin parerea, noi avem jucatori de calitate, care pot face diferenta si la nivelul asta si la nivel mult mai mare", a spus Ianis Hagi la PRO TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Recorduri de infectări şi decese, în Europa. Cehia ajunge la 12.000 de cazuri noi pe zi
BRAT

Modifică setările cookies