"Est-europenii provoaca primul scandal de la EURO U21! Romanii acuza teoria conspiratiei!" Ce scrie presa germana inaintea meciului din semifinale

"Est-europenii provoaca primul scandal de la EURO U21! Romanii acuza teoria conspiratiei!" Ce scrie presa germana inaintea meciului din semifinale

Romania U21 va juca in semifinalele EURO U21 contra Germaniei, joi, ora 19:00.

Romania U21 a avut un parcurs incredibil la EURO U21. Nationala condusa de Mirel Radoi a castigat partidele cu Croatia si Anglia a si remizat cu Franta in ultimul meci al grupei.

Jurnalistii germani scriu ca "federalii" romani si staff-ul lui Radoi sufera de teoria conspiratiei dupa ce UEFA a schimbat ora de disputarea a meciului din semifinale. Initial, Romania - Germania fusese programat la ora 22:00, insa imediat dupa terminarea partidei cu Franta, UEFA a anuntat ca meciul tricolorilor se va juca la ora 19:00.

"Est-europenii provoaca primul scandal de la turneul final. Dupa ce semifinalele au fost stabilite, UEFA a decis sa schimbe programul din senin. Ordinea meciurilor a fost inversata. Romanii acuza teoria conspiratiei, spunand ca italienii se razbuna pentru ca echipa lor este responsabila pentru eliminarea gazdelor. Meciul de la Bologna va incepe la o temperatura de 41 de grade Celsius, un adevarat chin pentru fotbalisti. Un oficial al Federatiei a spus ca aceasta este o crima!", scriu jurnalistii de la Bild.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies