Edi Iordănescu, la mâna lui Răzvan Burleanu. „Se va lua o decizie în privința continuării contractului”

edi iordanescu FRF Nations League Razvan Burleanu Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:43
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:50

Răzvan Burleanu a vorbit public despre situația lui Edi Iordănescu de la reprezentativa României.

Iordănescu Jr. a avut un start dezastruos în Nations League, a pierdut rușinos cu Muntenegru (0-2, 0-3) și n-a putut învinge selecționata Bosniei (0-1).

Răzvan Burleanu a oferit informații despre Edi Iordănescu și dacă va mai sta pe banca "tricolorilor", după învrângerile la cote extreme din Liga B a Ligii Națiunilor.

„L-am asigurat pe Eduard Iordănescu de toată susținerea noastră în ceea ce privește acest proces de reconstrucție la nivelul primei reprezentative. Ne-am asumat niște obiective mult mai mari.

Am agreat ca, la finalul lunii septembrie, să avem o nouă întâlnire de Comisie Tehnică, unde va avea loc un nou raport de activitate. Atunci se va lua o decizie în ceea ce privește continuarea contractului cu Edi Iordănescu sau nu”, a precizat președintele FRF pentru contul oficial de YouTube al federației.

Reconstrucția României, dar cum? „Avem nevoie și de rezultate”

Edi Iordănescu a primit susținerea și încrederea tuturor, inclusiv a lui Răzvan Burleanu. Totuși, reprezentativa României nu a arătat deloc bine în perioada respectivă. Președintele FRF a vorbit despre cum ar trebui să arate un selecționer pentru România, având în vedere că se tot amintește de câțiva ani de "reconstrucția" echipei.

„Avem nevoie să avem un selecționer care crede că această echipă națională poate fi reclădită, care poate să contribuie la rezultate mai bune. Avem nevoie și de rezultate.

Că să fiu sincer, cred că e mai bine că s-a întâmplat acum, în Liga Națiunilor, ca să identificăm toate zonele de intervenție pe care trebuie să le acoperim", a mai spus Burleanu, conform sursei menționate anterior.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!