Burleanu csa steaua csa steaua in liga 1 Liga 1 Fotbal intern

CSA Steaua, în Liga 1? Răspunsul lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu a explicat posibilitatea prin care CSA Steaua poate juca în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:30

Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit la o conferință de presă pentru FRF TV despre modul în care CSA Steaua poate evolua în Liga 1.

Burleanu a oferit două scenarii pe care clubul armatei le poate urma oricând vor, dacă își doresc ca echipa din Ghencea să poată promova în prima ligă românească.

„În primul rând, într-o modificare a legislației sportive, nu a regulamentelor federației, astfel încât cluburile de drept public să se poată afilia la o ligă profesionistă, iar al doilea scenariu este transformarea clubului într-unul de drept privat”, a precizat Burleanu, pentru contul oficial de YouTube al federației.

„Decizia este la nivelul clubului”

„Am oferit și soluția la vremea respectivă”, a spus Burleanu referitor la cele două scenarii. „Transformarea într-o societate pe acțiuni deținută chiar de Ministerul Apărării Naționale, după un model pe care îl regăsim, astfel încât suporterii să nu se simtă îngrijorați să se repete ceea ce s-a întâmplat în trecut”, a completat președintele FRF.

Răzvan Burleanu a spus clar și concis că decizia cu privire la posibilitatea Stelei de a evolua în Liga 1 este la nivelul clubului sau la nivelul guvernului.

„Decizia este la nivelul clubului sau la nivelul guvernului dacă se va produce asta”, au fost cuvintele președintelui FRF, potrivit sursei menționate anterior.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!