VIDEO Reacția lui Marius Șumudică, după ce a fost ignorat complet de CFR Cluj: "Așa să-i spuneți domnului Varga!"

CFR Cluj al câștigat al cincilea titlu consecutiv de campioană în Liga 1, performanță la care a contribuit și Marius Șumudică.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:43
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:43

Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj în debutul sezonului trecut. Cu el pe bancă, ardelenii au înregistrat șase victorii în primele șase etape din Liga 1. Ulterior, a plecat cu scandal de la formația din Gruia, iar în locul său a fost numit Dan Petrescu.

Reacția lui Marius Șumudică, după ce a fost ignorat complet de CFR Cluj

După câștigarea titlului, conducerea lui CFR Cluj l-a ignorat pe Marius Șumudică și nu i-a oferit vreun tricou de campion sau o medalie, iar antrenorul i-a transmis un mesaj în stilul caracteristic patronului Neluțu Varga.

"Nu mi-au trimis, dar nu e nicio problemă. Mie îmi plac cârnații. Dacă îmi trimit un kilogram de virșli sunt mulțumit. Așa să îi transmiteți domnului Varga. Un kilogram de virșli și sunt mulțumit, că mie îmi plac cârnații cu muștar și sunt mulțumit", a spus Marius Șumudică.

Virșli sunt un preparat culinar din carne de capră sau oaie în amestec cu carne de vită, înveliți într-o folie naturală protectoare cilindrică. Sunt asemănători crenvurștilor însă ceva mai subțiri și mai lungi, preparați tot în perechi, afumați și condimentați cu boia și usturoi, potrivit Wikipedia.

Marius Șumudică a semnat cu Al Raed

Șumudică a încheiat cu Al Shabab pe locul 4 și a decis să nu își prelungească înțelegerea, deși spune că avea această posibilitate. Antrenorul anunță că a semnat în urmă cu mai multe săptămâni cu Al Raed, o altă formație din Arabia Saudită, ocupanta locului 7.

Tehnicianul spune că la Al Raed va avea la dispoziție tot ce își dorește, inclusiv "un contract de șase zerouri", pe două sezoane.

"O experiență pozitivă din toate punctele de vedere. Am reușit să ne calificăm cu un record istoric pentru club, am făcut 16 puncte din 18 posibile în Champions League al asiei, cu cel mai bun marcator din toate grupele, Carlos Carvalho, cu cel mai bun pasator. I-am luat de pe patru, i-am lăsat pe același loc, suntem calificați în optimile Champions League Asia.

Urmează 20 de zile de vacanță, să-mi văd familia, copiii. Mă întorc în Arabia Saudită. Eu am avut ieri o discuție cu cei de la Al-Shabab, mi s-a propus prelungirea contractului, în niște condiții care nu mi-au convenit, dar, să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu altă echipă.

O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Mă refer la Al-Raed, ca să nu mă mai ascund. Președintele lor a fost foarte încântat la jocul pe care l-am avut împotriva lor și m-a contactat. Sper să fie doi ani, sper să rămân acolo doi ani. E un contract de șase zerouri, cum nu se poate în România și nici în Europa pentru antrenorii români", a declarat Marius Șumudică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!