Marius Sumudica al raed Al Shabab Arabia Saudita Campionate externe

Marius Șumudică a semnat cu o nouă echipă: "Contract de șase zerouri!"

Marius Șumudică (51 de ani) a plecat de la Al Shabab, după ce contractul său a ajuns la final, însă antrenorul va rămâne în Arabia Saudită.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 16:58

Șumudică a încheiat cu Al Shabab pe locul 4 și a decis să nu își prelungească înțelegerea, deși spune că avea această posibilitate. Antrenorul anunță că a semnat în urmă cu mai multe săptămâni cu Al Raed, o altă formație din Arabia Saudită, ocupanta locului 7.

Marius Șumudică a semnat cu Al Raed

Tehnicianul spune că la Al Raed va avea la dispoziție tot ce își dorește, inclusiv "un contract de șase zerouri", pe două sezoane.

"O experiență pozitivă din toate punctele de vedere. Am reușit să ne calificăm cu un record istoric pentru club, am făcut 16 puncte din 18 posibile în Champions League al asiei, cu cel mai bun marcator din toate grupele, Carlos Carvalho, cu cel mai bun pasator. I-am luat de pe patru, i-am lăsat pe același loc, suntem calificați în optimile Champions League Asia.

Urmează 20 de zile de vacanță, să-mi văd familia, copiii. Mă întorc în Arabia Saudită. Eu am avut ieri o discuție cu cei de la Al-Shabab, mi s-a propus prelungirea contractului, în niște condiții care nu mi-au convenit, dar, să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu altă echipă.

O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Mă refer la Al-Raed, ca să nu mă mai ascund. Președintele lor a fost foarte încântat la jocul pe care l-am avut împotriva lor și m-a contactat. Sper să fie doi ani, sper să rămân acolo doi ani. E un contract de șase zerouri, cum nu se poate în România și nici în Europa pentru antrenorii români", a declarat Marius Șumudică, la aeroport.

În sezonul trecut, Marius Șumudică a pregătit trei echipe: campioana României CFR Cluj (15 meciuri), Yeni Malatyaspor, retrogradată în liga a doua din Turcia (16 meciuri) și Al Shabab, locul 4 în Arabia Saudită (11 meciuri).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!