VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir face haz de necaz. Pe cine propune selecționer la naționala României

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 09:08
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 09:08

Naționala României a retrogradat în Liga C din Nations League, iar mai multe voci din fotbalul românesc au cerut plecarea lui Edi Iordănescu de la prima reprezentativă.

În ciuda clauzelor din contractul lui Edi Iordănescu, prin care înțelegera ar fi trebuit să ajungă automat la final în cazul în care România încheie pe ultimul loc în Nations League, FRF este hotărâtă să îi acorde în continuare credit. După directorul tehnic Mihai Stoichiță, și Răzvan Burleanu și-a manifestat susținerea pentru actualul selecționer.

Dumitru Dragomir, despre Devis Mangia: "Ăstora din Federația le place, să-l aducă!"

Președintele FRF a anunțat că vor urma două ședințe, una a Comisiei Tehnice și alta a Comitetului Executiv, unde se va stabili viitorul lui Edi Iordănescu. Totuși, lucrurile par clare, având în vedere că șefii Federației și selecționerul își doresc același lucru - continuitatea.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, face haz de necaz și îl propune pe Devis Mangia selecționer la naționala României. Fostul antrenor italian al Universității Craiova a fost suspendat ieri din funcția de selecționer al Maltei, după ce un jucător de-ai săi l-a reclamat pentru "o abatere sexuală".

"Erau discuții și pe aici. Ăstora din Federația poate le place, să-l aducă!", a spus Dumitru Dragomir despre Devis Mangia, pentru PRO TV.

Devis Mangia antrenează naționala Maltei din decembrie 2019, iar contractul său ar fi trebuit să se încheie la finalul anului următor.

Tehnicianul italian a pregătit-o pe Universitatea Craiova în perioada mai 2017 - aprilie 2019, reușind să câștige Cupa României în 2018.

Devis Mangia, suspendat de la naționala Maltei

Într-un comunicat emis de Federația de Fotbal din Malta, ieri, se precizează că "Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației".

De asemenea, forul din Malta precizează că Mangia și-a arătat disponibilitatea de a lămuri lucrurile, iar la ultimul meci, amicalul cu Israel (2-1), disputat aseară, echipa națională a fost condusă de secundul Davide Mazzotta.

Publicația Times of Malta scrie că Devis Mangia a fost suspendat după ce federalii au primit o plângere din partea unui jucător al echipei naționale, care l-ar acuza pe fostul tehnician al Universității Craiova de "o abatere sexuală".

Sursa citată precizează că jucătorul Maltei a informat Federația despre presupusul incident în cursul zilei de duminică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!