Nationala

Declaratiile lui Raducioiu au ajuns in TOATA EUROPA! Ce a scris presa din Spania dupa acuzatiile de BLAT la Romania - Spania de la EURO 96

Nationala Romaniei a fost acuzata de bulgari ca a pierdut intentionat meciul cu Spania de la EURO 96 pentru ca Bulgaria sa fie eliminata inca din grupe.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Martie 2021, 19:05
Data actualizarii: Joi 04 Martie 2021, 19:11

Dupa acuzatiile lui Ivo Georgiev in presa din Bulgaria, conform carora fundasii Romaniei i-ar fi lasat pe spanioli sa inscrie in ultimele minute ale meciului, Raducioiu a facut o serie de declaratii care alimentau supozitiile.

 "Nu vreau sa fac declaratii, care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Si asta e un raspuns. Mi s-a parut ca apararea noastra era total dezorientata si nu stia pe cine sa marcheze, era haos.

  • Declaratiile lui Raducioiu au ajuns in TOATA EUROPA! Ce a scris presa din Spania dupa acuzatiile de BLAT la Romania - Spania de la EURO 96

Mereu ne-am aparat cu multi jucatori, dar erau distantele prea mari si eram foarte neatenti la fazele fixe, la cornere, lovituri libere. Echipa era neatenta si asta m-a pus pe ganduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost dupa o lovitura libera, in minutul 86, 87. Da... Echipa a fost defazata", a spus Raducioiu la Telekom Sport.

Nu a durat mult, iar presa din Spania a preluat declaratiile romanului. Cotidianul SPORT scrie: "Raducioiu insinueaza ca Romania s-a lasat batuta de Spania la EURO din 96!"


Spaniolii au preluat declaratiile facute atat de Georgiev in presa din Bulgaria, cat si cele ale lui Raducioiu si Dumitrescu.

"Fostul atacant roman Florin Raduciou, a starit polemici in tara natala dupa ce a insinuat ca Romania - Spania din ultima etapa a Grupei B de la EURO 98 din Anglia ar fi putut fi aranjat, cum a sugerat cu cateva zile inainte fostul international bulgar Ivo Georgiev"
, scriu spaniolii.

CITESTE SI

Modifică setările cookies