Florin Raducioiu tuna si fulgera dupa ce Dinamo a fost salvata de FRF! "Ma opresc aici, pentru ca mi-e pur si simplu scarba sa mai vorbesc despre acest subiect"

Florin Raducioiu tuna si fulgera dupa ce Dinamo a fost salvata de FRF! "Ma opresc aici, pentru ca mi-e pur si simplu scarba sa mai vorbesc despre acest subiect"

Fostul mare jucator al lui Dinamo a aruncat cu sageti catre actuala conducere a echipei din Stefan cel Mare.

Florin Raducioiu a declarat ca nu este normal ca Dinamo sa fie salvata de la retrogradare de decizia Federatiei. El i-a gasit vinovati pentru situatia actuala pe cei din conducere, care au schimbat mereu antrenorii.

"Am ajuns sa spunem ca Dinamo, glorioasa noastra echipa, a fost salvata de o decizie la masa verde. Mi-e greu sa cred ca doi fosti mari dinamovisti, eu si Ioan Andone, am ajuns sa spunem ca acest urias club a fost salvat de Federatie.

Nu am crezut ca trăiesc acest moment, dar asta este. Am fost deja foarte dur, sunt foarte dezamagit de Dinamo, de ceea ce a insemnat acest sezon, de antrenorii schimbati pe placul patronului, o adevarata rusine. Ma opresc aici, pentru ca mi-e pur si simplu scarba sa mai vorbesc despre acest subiect.

Eu nu ma pricep, dar oamenii de la Federatie si Liga trebuiau sa se gandeasca la situatia asta. In Italia, oamenii au fost foarte bine pregatiti, inclusiv cand vine vorba de reguli. La noi, nu au fost atat de pregătiti", a spus Raducioiu pentru TelekomSport.

Raducioiu a jucat pentru Dinamo in perioada 1985-1990, iar in cariera a mai evoluat pentru cluburi precum: AC Milan, Bari, Verona, Brescia, West Ham, Monaco.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internațională, după Backa Topola - FCSB: "Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!"
BRAT