Cosmin Contra a facut lumina in cazul lui Nistor! "Cred ca lumea isi face o parere gresita despre mine" Ce a spus de jucatorul de la Dinamo

Cosmin Contra a facut lumina in cazul lui Nistor! "Cred ca lumea isi face o parere gresita despre mine" Ce a spus de jucatorul de la Dinamo

Suedia - Romania este sambata, de la ora 19:00, in direct la PRO TV.

Cosmin Contra a pierdut trei jucatori intr-o zi si a fost neovit sa ii cheme la nationala pe Dennis Man si Dan Nistor pentru meciurile cu Suedia si Insulele Feroe.

Razvan Marin, Paul Anton si Gicu Grozav au acuzat probleme medicale. Cand a anuntat lotul de jucatori, selectionerul a fost acuzat ca nu l-a convocat pe Dan Nistor din cauza unei din perioada in care cei doi colaborau la Dinamo. Cosmin Contra a cerut in 2017 un schimb de jucatori cu cei de la CFR Cluj. Nascimento a venit in Stefan cel Mare, in timp ce Dan Nistor a ajuns in Gruia.

Dupa ce a decis sa il cheme de urgenta la nationala pe mijlocasul dinamovist, Contra a vrut sa dea asigurari ca nu exista vreun conflict intre el si Dan Nistor.

"S-a creat intre mine si Nistor o problema care nu a existat niciodata. Din punctul meu de vedere, nu stiu si din punctul lui Dan. Dar, din punctul meu de vedere, nu a fost niciodata niciun conflict deschis cu Nistor. S-a luat o decizie in care a fost de acord fiecare parte la momentul respectiv.

Cred ca lumea isi face o parere gresita despre mine. Nu sunt genul care sa tin la ranchiuna si nu sunt genul care sa privez echipa nationala de anumiti jucatori daca merita sa fie la echipa nationala", a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Arde Prefectura din Suceava. Vâlvătaia a cuprins întreg acoperișul
BRAT

Modifică setările cookies