Prima reactie a lui Mircea Rednic dupa ce Nistor n-a fost chemat la nationala: "Ai nevoie de un asemenea jucator! Poate sa faca diferenta!"

Rednic este convins ca selectionerul Contra a facut o greseala.

Antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, a reactionat dupa ce Cosmin Contra nu l-a chemat pe Dan Nistor in lotul pentru dubla cu Suedia si Feroe.

"Am vazut ca tactica mea n-a mers, n-am reusit sa-l fac sa zica: <<Las ca ii arat eu la Strambu' ca-l chem>>. Imi pare rau, chiar imi pare rau pentru ca e un jucator care poate sa faca diferenta. El o sa zica ca nu e afectat, dar stiu ca e afectat, cine nu-si doreste sa fie la echipa nationala?

Ai nevoie, mai ales in situatia asta, mai ales in meciurile astea importante pe care le ai, aveai nevoie de un jucator ca Nistor. (Cosmin Contra) E responsabil, eu il inteleg, sper ca sa castigam cele doua meciuri cu Suedia si cu Feroe!

Cand ai un jucator cum e Nistor, un jucator care poate sa-ti faca diferenta, un jucator cu experienta, ai nevoie de jucatori cu experienta in lot, putea sa fie chemat" a spus Mircea Rednic in conferinta de presa de astazi.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 145.000 de persoane, programate pentru vaccinare cu Pfizer. În ce județe mai sunt locuri
BRAT

Modifică setările cookies