Dan Nistor Dinamo Cosmin Contra nationala Ionel Ganea Pro TV selectioner Nationala

Dan Nistor nu primeste sustinere din partea dinamovistilor! "Eu nu il chemam. Asta inseamna sa fii mafiot" Cine il contrazice pe selectioner

Suedia - Romania este sambata, de la ora 19:00, in direct la PRO TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019, 11:44
Data actualizarii: Miercuri 20 Martie 2019, 11:58

Paul Anton, Razvan Marin si Gicu Grozav au acuzat probleme medicale in cantonamentul nationalei, iar Cosmin Contra a fost nevoit sa ii cheme de urgenta pe Dennis Man si Dan Nistor pentru dubla cu Suedia si Insulele Feroe.

Ionel Ganea, insa, nu este de acord cu decizia luata de selectionerul Romaniei. Fostul dinamovist este de parere ca mijlocasul din Stefan cel Mare nu ar fi trebuit sa fie convocat de Cosmin Contra.

"Eu nu il chemam pe Dan Nistor, nu este un jucator foarte eficient la Dinamo, daca era, Dinamo era in play-off acum. Sa dai un gol, doua pe sezon nu mi se pare un jucator exagerat. Asta inseamna sa fii mafiot, sa tii echipa in primele sase", a spus Ionel Ganea pentru ProSport.

Cosmin Contra a tinut sa clarifice situatia dintrel el si Nistor inainte de meciurile nationalei. In perioada in care cei doi au colaborat la Dinamo, Contra a cerut un schimb de jucatori din partea conducerii. Nascimento a ajuns atunci in Stefan cel Mare, iar Nistor la CFR Cluj.

"S-a creat intre mine si Nistor o problema care nu a existat niciodata. Din punctul meu de vedere, nu stiu si din punctul lui Dan. Dar, din punctul meu de vedere, nu a fost niciodata niciun conflict deschis cu Nistor. S-a luat o decizie in care a fost de acord fiecare parte la momentul respectiv.

Cred ca lumea isi face o parere gresita despre mine. Nu sunt genul care sa tin la ranchiuna si nu sunt genul care sa privez echipa nationala de anumiti jucatori daca merita sa fie la echipa nationala", a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies