Prima reactie a lui Dan Nistor dupa convocarea la nationala! "Sper ca acesta sa fie un prim pas" Ce a spus Mircea Rednic despre decizia lui Contra

Prima reactie a lui Dan Nistor dupa convocarea la nationala! "Sper ca acesta sa fie un prim pas" Ce a spus Mircea Rednic despre decizia lui Contra

Cosmin Contra l-a convocat de urgenta pe Dan Nistor.

Selectionerul Romaniei are mari probleme de lot inainte de dubla cu Suedia si Feroe. George Tucudean, Gicu Grozav, Paul Anton si Razvan Marin au probleme medicale, iar contra nu se va putea baza pe ei.

In locul lor, Cosmin Contra a decis sa ii cheme de urgenta pe Dennis Man si Dan Nistor. Daca dinamovistul va fi folosit in una din cele doua partide, el va bifa prima selectie intr-o partida oficiala pentru nationala Romaniei.

"Sunt fericit ca voi face parte din lotul cu care Romania va debuta in preliminariile Campionatului European. Sper ca acesta sa fie doar un prim pas si sa demonstrez selectionerului ca nu a gresit atunci cand m-a chemat", a spus Dan Nistor pentru Telekom Sport.

Mircea Rednic a vorbit si el de convocarea de ultim moment a jucatorului sau: "Ma bucur ca a ajuns, in sfarsit, Nistor la echipa nationala, el era oricum dezamagit ca nu a fost convocat de selectioner. E un jucator foarte bun, a demonstrat-o, chiar daca Dinamo joaca in play-out. Sper sa ajute echipa in aceasta dubla extrem de importanta", a declarat antrenorul "cainilor". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies