Contra: "Pentru Alibec si Budescu e mai bine ca au plecat de la FCSB!" Jucatorul remarcat de selectioner la amicalul cu Ajax: Becali are incredere maxima in el

Cosmin Contra a fost prezent la amicalul FCSB cu Ajax, scor 1-1.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 17:52
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 17:56

Selectionerul va asista si la urmatoarea partida cu PAOK, iar apoi va reveni in tara. Contra l-a remarcat pe Morutan la acest meci si a vorbit si despre plecarile lui Budescu si Alibec.

Cei doi fotbalisti vor merge alaturi de Marius Sumudica, la Al-Shabab, iar Contra este de parere ca Alibec si Budescu au facut o mutare inspirata.

"Daca joaca bine si este in forma, orice jucator este o solutie pentru nationala. Morutan a intrat bine in acest meci (n.red. meciul amical cu Ajax). FCSB a schimbat sistemul dupa ce a plecat Budescu, vom vedea daca va fi cel mai bun sistem.

De ce nu sa aiba sanse la nationala daca a plecat in Arabia Saudita? Berg a jucat sfert de finala la Cupa Mondiala, jucand in tarile arabe. Daca are un randament bun si este in forma, are sanse sa vina la echipa nationala. Pentru Alibec va fi o schimbare in bine pentru ca cel mai probabil cu Sumudica va incepe din nou sa joace. Budescu s-a dus si el acolo pentru ca a avut un campionat bun cu Sumudica. Speram ca se va intampla la fel si in Arabia",
a declarat Cosmin Contra.

Modifică setările cookies