"M-a deranjat ca nu am jucat, exista frustrare!" Ce spune jucatorul care a plecat in aceasta vara de la FCSB
Sambata 07 Iulie 2018, 11:53

"M-a deranjat ca nu am jucat, exista frustrare!" Ce spune jucatorul care a plecat in aceasta vara de la FCSB

FCSB a renuntat la jucator in aceasta vara si l-a inlocuit cu un pusti de 17 ani.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Eduard Stancioiu s-a despartit in aceasta vara de FCSB dupa 2 ani in care a evoluat foarte putin. Stancioiu nu a vrut sa critice clubul, insa a recunoscut ca lipsa sanselor i-au provocat frustrari.

”Intotdeauna mi-am dorit sa joc! Au fost anumite circumstante cand poate ca nu am meritat sa joc, poate nu am fost suficient de bun pentru Steaua, cand era Florin Nita, dar frustrarea exista. In cea ce priveste achizitia lui Balgradean, care este un portar foarte bun, asta a fost decizia patronatului.

Nu sunt genul de om care sa faca valuri, dar m-a deranjat pentru ca am vrut sa joc si as mai vrea sa joc la acest nivel. Steaua, din punct de vedere al infrastructurii, are absolut tot ce-i trebuie unui club mare. De aceea, orice jucator din Romania vrea sa ajunga la Steaua” a spus Edi Stancioiu pentru Digi Sport.

FCSB se va baza in urmatorul sezon in poarta pe Balgradean, Andrei Vlad si tanarul Razvan Ducan.Procurorul general al României îi răspunde ministrului Dan: ”Anchetă imparțială”