CE TRADARE! Un jucatorul de la FCSB se transfera la CSA Steaua: "Prefer sa pierd toti banii doar sa scap de ei!"

FCSB Alexandru Aldea csa steaua Superliga CE TRADARE! Un jucatorul de la FCSB se transfera la CSA Steaua: "Prefer sa pierd toti banii doar sa scap de ei!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2018, 16:47
Data actualizarii: Vineri 06 Iulie 2018, 16:50

A jucat un singur meci in tricoul vicecampioanei Romaniei.

Uitat de majoritatea fanilor, Alexandru Aldea este in continuare sub contract cu FCSB. El spera sa fie declarat liber pe 11 iulie de catre FRF pentru a putea semna cu CSA Steaua! Aldea acuza clubul ca nu i-a fost permis nici macar sa se antreneze cu FCSB 2. Aldea nu a acceptat sa isi rezilieze contractul fara sa primeasca salariile pana la finalul contractului. Mijlocasul de 23 de ani este acum dispus sa renunte la bani.

“Efectiv nu ma mai intereseaza ce vrea sa faca conducerea clubului meu. M-am trezit dat in judecata la comisie, pentru rezilierea contractului, deoarece dansii vor sa se agate de un articol prin care sa demonstreze ca eu nu am jucat nici 2 la suta din meciuri intr-un sezon. Acel articol le da dreptul conducatorilor sa ceara rezilierea contractului, dar eu nici nu vreau sa ma mai apar deoarece doresc sa fiu declarat liber de contract. Daca ma duc la TAS oricum acolo o sa castig pentru ca pot sa demonstrez prin ce calvar am trecut in acesti doi ani in care nu am fost lasat sa joc nici macar pentru echipa a doua a clubului.

Dar nu vreau sa o fac, deoarece m-am inteles cu cei de la CSA Steaua sa ma duc la dansii la echipa. Prefer sa pierd toti banii doar ca sa scap de calvarul asta de la FCSB. Nu vreau sa imi distrug viata. Am discutat ultima oara cu nea Fane Iovan, iar dansul mi-a spus cand are lo reunirea echipei. Ma cunosc cu nea Fane de la lotul de juniori. Abia astept sa ma vad si cu nea Marius Lacatus pentru ca vreau sa le demonstrez ca ii pot ajuta in Liga 4 si nu sunt un fotbalist terminat, desi am doar 23 de ani. Eu dau randamentul cel mai bun pe postul de mijlocas central si le multumesc celor de la Steaua pentru sansa primita” a declarat Aldea pentru Fanatik.

Alexandru Aldea a fost crescut de catre FCSB si a jucat un singur meci pentru echipa, in Cupa Ligii in sezonul 2014/2015.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!