VIDEO EXCLUSIV Ce i-a lipsit României la EURO 2000? Răzvan Oprea a oferit răspunsul

Razvan Oprea Euro 2000 EURO 2024 Generatia de aur Viorel Moldovan Nationala
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 12:40
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 12:44
Actorul Răzvan Oprea a fost invitat la emisiunea Emoții Europene.

Actorul Răzvan Oprea, cunoscut pentru rolul său în serialul de comedie "Atletico Textila" și pentru legăturile sale adânci cu fotbalul prin "Asociația Dinamoviști pentru Dinamo", a retrăit emoțiile meciului României împotriva Germaniei de la EURO 2000, în cadrul emisiunii "Emoții Europene", moderată de Cătălin Oprișan. 

La EURO 2000, România a avut un parcurs notabil, când s-a calfiicat în sferturile de finală de pe locul doi în grupa A. Într-un meci memorabil împotriva Germaniei, Viorel Moldovan a deschis scorul în minutul 5, însă nemții au egalat prin Mehmet Scholl în minutul 28, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Deși echipa a arătat calități remarcabile, a existat sentimentul că ar fi putut ajunge mai departe în turneu.

Răzvan Oprea: "Generația avea nevoie de un antrenor cu personalitate puțin colțoasă"

În cadrul emisiunii "Emoții Europene", Răzvan Oprea a comentat despre ceea ce le-a lipsit tricolorilor pentru a merge mai departe la acel turneu final. Actorul a dezvăluit că echipa "Generației de Aur" avea nevoie de un antrenor cu o personalitate puternică și colțoasă, capabil să inspire și să motiveze jucătorii la maximul potențialului lor.

"Generația asta avea nevoie de un antrenor cu o personalitate puțin colțoasă, fiindcă până la urmă, mare tactică cu acești băieți nu era nevoie, știau fotbal foarte mult, ar fi avut nevoie de un astfel de antrenor", a declarat Răzvan Oprea.

Emisiunea "Emoții Europene", difuzată pe SPORT.RO și VOYO, oferă fanilor ocazia de a retrăi momente deosebite de la Campionatele Europene prin poveștile și amintirile unor personalități importante din fotbalul românesc. Emisiunea se desfășoară zilnic, cu excepția week-end-urilor, în perioada 29 mai - 13 iunie, și este prezentată de la ora 11:00.

Următorul mare eveniment fotbalistic, Campionatul European din Germania 2024, va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterilor pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!