Joi 31 Mai 2018, 19:14

Budescu cheama suporterii la meciul cu Finlanda: "Cu siguranta va fi stadionul plin! Sunt foarte importante aceste victorii!"

Romania 3-2 Chile / Constantin Budescu si-a facut imediat simtita prezenta la partida din Austria.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Constantin Budescu a intrat pe teren in minutul 65 al partidei cu Chile, la scorul de 1-2. Romania a egalat imediat iar apoi a castigat partida dupa golul stelistului.

"Ma simt bine, cu totii ne simtim. Este foarte bine ca am castigat si mentinem aceasta perioada buna. Sunt foarte bune aceste rezultate, ne dau un moral bun pentru viitor si speram sa o tinem cat mai mult asa. Ne pregatim pentru meciurile oficiale.

Speram ca atunci cand incep partidele oficiale sa fim la 100% si sa obtinem cat mai multe victorii si sa castigam grupa. Ne bucura prezenta fanilor, le multumim ca au fost in numar foarte mare la stadion, s-a demonstrat ca echipa nationala este iubita si ne bucuram ca si noi le-am oferit o bucurie.

Da, cu siguranta o sa fie stadionul plin marti seara (cu Finlanda, 20.30 la Pro TV) jucam la Ploiesti si cunosc fanii celor de la Petrolul si cu siguranta o sa fie o atmosfera foarte frumoasa" a spus Constantin Budescu.Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”