"Boloni va fi selectionerul Ungariei de la 1 ianuarie!" Anuntul facut in ziua in care maghiarii si-au demis antrenorul:

Federtia maghiara l-a demis astazi pe selectionerul Attila Pinter. Pal Dardai este interimar pana la finalul acestui an. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Septembrie 2014, 18:28
Data actualizarii: Joi 18 Septembrie 2014, 18:47

Federatia maghiara l-a numit astazi interimar pe Pal Dardai, dar Emerich Ienei a aflat ca Ungaria ii pregateste locul lui Boloni pentru banca echipei nationale.

Dardai, aflat la primul mandat ca antrenor principal, va fi selectionerul Ungariei pentru cele trei meciuri ramase pana la finalul anului - pe 11 octombrie, maghiarii vin pe National Arena, urmand sa joace apoi cu Feroe (14 octombrie) si Finlanda (14 noiembrie).

"Boloni va fi selectionerul Ungariei de la 1 ianuarie 2015, imediat dupa ce expira interimatul lui Pal Dardai", a declarat Ienei pentru ProTV.

Citeste si: Drama prin care a trecut Pal Dardai - fratele lui a murit pe teren, si-a pierdut mama si bunica in doar 10 zile

Attila Pinter a fost demis

Attila Pinter a fost dat afara de MLSZ (Federatia de Fotbal din Ungaria), in locul lui fiind numit Pal Dardai. Acesta este doar interimar, urmand sa pregateasca echipa nationala in urmatoarele 3 partide ramase din 2014, primul fiind contra Romaniei pe 11 octombrie. Attila Pinter o pregatise in doar 5 partide pe Ungaria, obtinand 2 victorii si un egal.

Dardai este cel de-al 51-lea selectioner al nationalei Ungariei si al 4-lea care o pregateste in ultimul an. "Fotbalul este modul prin care putem sa unim tara. Jucatorii, antrenorii si toata lumea are nevoie de asta. Sunt departe de a fi primul care afirma asta, insa toata lumea trebuie sa traga in aceeasi directie pentru a visa. Sunt convins ca vom progresa, dar pentru a porni in sfarsit pe acest drum, trebuie sa o luam de la zero" a spus Dardai.

Dardai are 38 de ani, el fiind la prima experienta ca antrenor. S-a retras din cariera de fotbalist in 2011, la 35 de ani, dupa ce a jucat 297 de meciuri de campionat pentru Hertha Berlin, echipa la care juca din 1997. Pentru nationala a jucat de 61 de ori, marcand 5 goluri

Modifică setările cookies