Becali i-a vizitat pe stelisti in cantonament! Ce va face patronul Stelei la ora meciului cu Aalborg! 

Becali i-a vizitat pe stelisti in cantonament! Ce va face patronul Stelei la ora meciului cu Aalborg! 

Eliberat pentru 5 zile, Gigi Becali va vedea din libertate meciul Stelei cu Aalborg din startul Grupelor Europa League.

UPDATE: "Gigi Becali a venit astazi in cantonamentul Stelei si a salutat intreaga echipa.
Patronul Stelei mai are 2 zile libere, neluand in considerare ziua de azi.

Speram sa intelegeti dorinta lui, a judecatorilor, cat si a membrilor familiei si staff-ului Stelei de a nu face publica eliberarea sa pe durata de 5 zile si sa o respectati, cu toate ca jurnalistii deja au invadat Pipera, mai exact, s-au adunat cu zecile in fata casei lui Gigi.

Acesta nu are voie sa dea niciun fel de declaratie, nu are voie sa vorbeasca deloc in fata camerelor, nici macar sa salute, acesta fiind motivul eliberarii sale in secret, orice posibila declaratie din partea sa putand sa-i accentueze pedeapsa", anunta Fan Club Steaua. 

Pana sambata, Gigi Becali va fi in libertate. Stelistii nu cred ca va veni pe stadion, legal nu are voie. Acesta va vedea meciul cel mai probabil acasa, cu portile inchise.

Tot cu portile inchise va fi si meciul de pe National Arena cu Aalborg. Din cauza scandarilor rasiste ale fanilor la meciul cu Ludogorets, Steaua a primit un meci fara spectatori pe stadion.

"Nu am luat legatura cu Gigi Becali. Eu sunt alaturi de domnul Becali de 10 ani, avem o relatie de respect reciproc, nu de prietenie. Sunt multi din familie care doresc sa-l viziteze, parteneri de afaceri, nu cred ca si eu."

"Nu cred ca vine la meci, nu cred ca poate. Ma bucur ca a primit aceste 5 zile alaturi de familie.", a declarat Duckadam la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies