Nationala

"Avem si alti portari de valoare!" Duckadam are deja solutii pentru inlocuirea lui Tatarusanu la nationala! Nume surpriza pe lista fostului portar: cine e principalul favorit

Ciprian Tatarusanu (34 ani) a socat cu anuntul retragerii sale de la nationala Romaniei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 13:07
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 13:17

Dupa 73 de meciuri pentru prima echipa a Romaniei, Ciprian Tatarusanu a decis sa se retraga de la nationala si a facut anuntul la o zi dupa meciul cu Irlanda de Nord. 

Capitanul lui Radoi a comunicat decizia sa printr-o scrisoare pe care FRF a publicat-o pe site-ul oficial. 

Odata cu retragerea lui Tatarusanu, au inceput discutiile legate de posibilul inlocuitor al portarului care a salvat Romania de multe ori cu interventiile sale extraordinare. 

Helmut Duckadam a comentat decizia lui Tatarusanu si a dezvaluit care este, in opinia sa, principalul favorit sa il inlocuiasca in poarta nationalei, si a numit inca doi portari care ar putea face pasul cu succes la prima reprezentativa. 

"S-a retras Tatarusanu? Romania are si alti portari de valoare. Dupa parerea mea, numarul unu la nationala trebuie sa fie acum Ionut Radu. Apoi, imediat dupa el, vine Andrei Vlad. Nu e deloc prea tanar. E portarul cu cea mai mare experienta internationala, a jucat si pentru FCSB in Europa, joaca titular la tineret. Ei doi trebuie sa apere pentru Romania si l-as pune acolo si pe pustiul de la Targoviste, Aioani.

E o problema ca Radu nu joaca la Inter, dar nu asa mare. Inteleg ca ar putea sa prinda meciuri sau sa plece imprumut. Nici Tatarusanu nu a jucat. Unde a jucat el in ultimii doi ani si a fost cel mai bun de la nationala. Una e sa te antrenezi si sa fii la un club mare, sa fii printre fotbalisti de clasa, alta sa joci in Liga 1. Asa e si cu Ionut Radu", a spus Duckadam pentru ProSport. 

Modifică setările cookies