RAD DE TATARUSANU dupa meciul cu Sparta Praga! Reactia italienilor la finalul primului joc fara gol primit in poarta Milanului

RAD DE TATARUSANU dupa meciul cu Sparta Praga! Reactia italienilor la finalul primului joc fara gol primit in poarta Milanului

Ciprian Tatarusanu a luat 3 goluri cu Roma, luni seara, dar a reusit sa tina poarta inchisa contra lui Sparta Praga, in Europa League.

Milan a dat 3 goluri, la fel ca in partida cu Roma, insa n-a mai luat niciunul. Tatarusanu a avut putine emotii in poarta. A avut de intervenit la un singur sut. Suporterii s-au grabit sa reactioneze. Daca unii i-au remarcat jocul de picior, altii au ironizat lipsa de activitate de la poarta Milanului. "Tatarusanu, omul meciului" sau "Tatarusanu, cea mai mare nota a meciului: 10!", au comentat fanii pe Twitter.

Brahim Diaz, Leao si Dalot au marcat cele 3 goluri ale Milanului, care e lider in grupa H din Europa League. Alaturi de Milan si Sparta, din grupa mai fac parte Lille si Celtic Glasgow. Saptamana trecuta, Milan a trecut cu 3-1 in Scotia de Celtic.

Cateva dintre comentariile de dupa Milan - Sparta Praga.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies