VIDEO Atac al lui Rădoi la adresa lui Marica după comentariile acide ale fostului atacant: „E proverbul: 'Nu te bate cu ăla, că te bate cu armele lui!' Nu înțelege foarte multe lucruri”

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 02:35
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 02:36

Selecționerul României a răspuns criticilor primite din partea lui Marica.

Fostul atacant a fost extrem de vehement la finalul meciului cu Islanda, încheiat 0-0, cerându-i selecționerului, după declarațiile în care anunța că va pleca de la națională, 'să plece chiar acum'. Marica s-a arătat nemulțumit de anunțul lui Rădoi, făcut chiar înaintea unor meciuri atât de importante și a pus rezultatul și jocul echipei pe seama lor.

La conferința de presă de la finalul partidei, Mirel Rădoi a fost întrebat despre declarația lui Marica, vizibil surprins, după ce inițial i se transmisese că înainte de meci fostul atacant a spus că ar trebui să rămână la națională. 

„Serios? Chiar înainte de meci, băiatul de la prima poartă mi-a zis că până și Ciprian Marica, cel care mă contesta până acum, a zis că ar fi cea mai mare greșeală să plec. O să mai rămân și în meciul din Liechtenstein sau dacă vrea nea Mihai (n.r. Mihai Stoichiță) să vină în locul meu”, a spus Rădoi la conferință. 

Mirel Rădoi: „E proverbul: 'Nu te bate cu ăla, că te bate cu armele lui!'”

Ulterior, selecționerul a fost întrebat dacă s-a supărat pe declarațiile lui Marica și a preferat să răspundă pe un ton mai acid, punctând că îl cunoaște din perioada în care au fost coechipieri la națională și știe care îi sunt limitele. Mai mult, Rădoi a ținut să menționeze și faptul că fostul atacant nu înțelege atât de bine meseria de antrenor, în ciuda anilor de fotbal pe care îi are în spate. 

„Ce să mă supăr pe el pentru că îl știu mult mai bine decât voi, mai ales că am fost colegi de generație. La un moment dat, ajungi să îl cunoști atât de bine, petrecând atâția ani în vestiar, încât să îi știi limitele colegului. Atunci, e proverbul ăla: 'Nu te bate cu ăla, că te bate cu armele lui'. Nu am cum să vorbesc cu Ciprian Marica, pentru că vă spun sincer, chiar dacă a jucat foarte mulți ani fotbal, nu înțelege foarte multe lucruri din antrenorat. 

Din punctul ăsta de vedere, nu am ce să îi răspund sau să mă iau după el acum să îmi dau demisia sau ieri trebuia să rămân. Dacă el de la o zi la alta a zis lucrul ăsta, atunci nici eu nu mai știu ce să mai cred”, a concluzionat selecționerul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!