"Asta e singura problemă a  lui Rădoi". Minusul selecționerului identificat de un om din fotbalul românesc

România s-a impus cu Armenia, scor 1-0, victorie care i-a dat posibilitatea să urce pe locul 2 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 12:31
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 12:42

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Dumitru Dragomir a comentat anunțul făcut de Mirel Rădoi și problemele de la echipa națională. 

"Singura problemă a lui Rădoi este faptul că nu rezistă la tăvăleală. Pentru că nu are experiența necesară. El a fost un om cinstit, corect ca jucător, oltean orgolios. Ce vină are? Este în pragul de a merge la baraj. Este o performanță față de ultimele rezultate ale echipelor naționale. 

Toți antrenorii care au fost la echipele naționale în ultimii 6-7 ani au plecat sau au fost dați afară. Nu s-a continuat cu nici unul.", a spus Dumitru Dragomir la PRO X

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 
 

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă după meciul cu Armenia. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies