”M-a luat prin surprindere”. Mutu a reacționat după ce Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională

Adrian Mutu, fost selecționer al naționalei U21 și antrenor al FCU Craiova, a vorbit în cadrul unui interviu acordat PRO TV despre Mirel Rădoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 21:47
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 21:52

”Briliantul” s-a arătat surprins de decizia luată de selecționerul României, care a anunțat că va pleca de la națională după meciurile din luna noiembrie, cu Islanda și Liechtenstein. 

Dacă Federația nu va reuși să-l convingă pe Rădoi să rămâne, ”tricolorii” pot avea un alt selecționer pe bancă la barajul pentru Campionatul Mondial.

„M-a luat prin surprindere, nu mă așteptam. Dar probabil el știe mai bine ce e în sufletul lui și prin câte a trecut. Eu cred că nu a fost corect ce i s-a întâmplat de-a lungul timpului, cred că trebuia să fie mult mai răbdător cu el. Atunci când a avut susținere a și dovedit, mă refer la naționala de tineret. 

O să vedem ce se întâmplă, poate o să se răzgândească, în momentul de față a spus ce a spus”, a spus Mutu, pentru PRO TV.

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic.

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel Rădoi.

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies