Anunțul lui Rădoi l-a făcut pe Prunea să atace dur: "Îmi arată o instabilitate din punct de vedere emoțional"

Florin Prunea a vorbit marți dimineața la Ora Exactă în Sport despre subiectul săptămânii: anunțul lui Mirel Rădoi de după meciul cu Armenia (1-0). 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 13:30
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 13:43

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea după victoria cu Armenia, 1-0, luni seara, într-un meci din Grupa J a preliminariilor pentru CM 2022. 

Pentru că naționala rămâne cu șanse mari pentru accederea în semifinalele barajului care duce în Qatar, toată lumea se aștepta ca selecționerul să continue cursa de anduranță. Obiectivul e în grafic, iar România și-a ridicat nivelul de joc. 

  • Florin Prunea

Însă la finalul meciului din Ghencea, Rădoi (40 de ani) a spus că-și va încheia misiunea la timona reprezentativei, odată cu încheierea contractului, în noiembrie. 

Prunea: "Este munca lui, ar trebui să continue"

Florin Prunea, fost mare portar al naționalei și un contestatar al actualei conduceri FRF, consideră că decizia lui Rădoi e una suprinzătoare și face o afirmație dură: "Îmi arată o instabilitate din punct de vedere emoțional".

"Dacă nu e așa, nu înțeleg de ce pleacă. Echipa națională arată bine, a ținut cont de sfaturile primite, a găsit un nucleu de bază, ușor-ușor se face un schelet. Este munca lui, el ar trebui să continue mai departe. 

Rădoi nu e la prima plecare. Și ca jucător a făcut la fel. Îmi arată o instabilitate din punct de vedere emoțional. Sigur există ceva, nu poți să te retragi pur și simplu așa. 

Să te retragi așa de la echipa națională cum au făcut și portarii. Și la Tătărușanu s-a întâmplat la fel, a plecat după un meci, din senin, fără nicio explicație. Ori există niște probleme, ori echipa națională nu mai înseamnă nimic decât pentru suporteri", a declarat Florin Prunea, la Ora Exactă în Sport. 

Prunea a făcut referire la retragerea din națională a lui Rădoi, pe vremea când era jucător activ, unul dintre pilonii naționalei. În urmă cu mulți ani, Rădoi a decis să se retragă după o serie de afirmații făcute de Ionuț Lupescu, pe atunci director general la FRF, în mandatul lui Mircea Sandu. 

Prunea și Lupescu sunt buni prieteni. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies