”Doar ei îl pot întoarce”. Cine îl poate convinge pe Rădoi să continue la echipa națională

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională după meciurile din luna noiembrie, cu Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare). 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 11:22
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 11:33

În cazul unei calificări la baraj, reprezentanții FRF vor fi nevoiți să găsească un înlocuitor pentru Mirel Rădoi, asta dacă aceștia nu vor reuși să-l convingă pe actualul selecționer să-și continue ”mandatul”.

Valeriu Răchită este sigur că doar jucătorii echipei naționale îl pot face pe Mirel Rădoi să se răzgândească.

Cine l-ar putea întoarce ”din drum” pe Rădoi

„A venit campania de calificare, suntem bine din punctul ăsta de vedere. Păcat că a luat această decizie cu două meciuri înainte. Nu știu cum va fi pentru jucători în vestiar. Cred că doar jucătorii îl pot întoarce, a creat acolo un grup. Am văzut și la goluri, vin toți la banca de rezerve și se bucură împreună. 

Sunt convins, cum îl cunosc pe Mirel, că pune jucătorul înaintea oricărui membru al FRF sau al staff-ului, așa a fost construit. Doar jucătorii și grupul îl pot întoarce din decizia pe care a luat-o”, a spus Valeriu Răchită, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

După victoria cu Armenia și înfrângerea Macedoniei de Nord în fața Germaniei, scor 0-4, România a ajuns pe locul doi în Grupa J, la doar un punct distanță de urmăritoare. ”Tricolorii” nu își permit pași greșiți în noiembrie, când vor întâlni Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies