GALERIE FOTO Tavi Popescu, înjurat din peluză, idolatrizat de copii, la primul meci cu banderola naționalei U21

Octavian Popescu euro 2025 u21 Romania U21 tavi popescu Tavi Popescu FCSB Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 12:03
Data actualizarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 12:04

Jucătorul de la FCSB a terminat meciul cu Armenia cu două pase de gol în cont. 

Octavian Popescu a fost pentru prima dată căpitan al reprezentativei de tineret, selecționerul Daniel Pancu punându-i banderola pe braț, după ce la acțiunea trecută nu a fost convocat.

A terminat partida cu Armenia cu două pase decisive

Cu o evoluție bună, fotbalistul FCSB a reușit să atragă reacții antagonice din tribune. Câțiva spectatori de la peluza nord a stadionului Giulești, acolo unde stă de obicei galeria Rapidului, l-au admonestat pentru finalizările fazelor din prima repriză și pentru eventuala lipsă de generozitate față de colegi în fața porții adverse. Însă jucătorul nu a părut prea afectat de reproșuri și, în unele cazuri, de înjurături, , dându-și probabil seama că rivalii rapidiști doreau să-l scoată din mână.  

Una peste alta, cu Popescu căpitan și pasator decisiv la golurile lui Vulturar și Baiaram, "tricolorii mici" au câștigat partida cu Armenia, după ce în primul meci din preliminariile Euro 2025 pierduseră dramatic cu Albania (2-3). La finalul meciului, înainte să intre la vestiar, el a fost chemat de câțiva mici suporteri să facă dea mâna și să facă selfie, la fel ca și colegul Alexandru Pantea

Popescu este unul dintre oamenii de bază de la FCSB

Octavian Popescu (20 de ani) este născut la Târgoviște și a fost format la juniorii cluburilor Grup Școlar Agrigol Nucet, Regal Sport București, FC Rapid și CSU Craiova. La seniori a fost legitimat la Turris Turnu Măgurele (2020 / împrumutat) și FCSB (2020-prezent), unde a devenit rapid feblețea patronului Gigi Becali

A participat cu naționala U21 la Euro 2021 și cu reprezentativa U23 la JO 2020, dar are și șapte selecții la echipa de seniori a României. Poate evolua ca extremă stânga, extremă dreapta sau mijlocaș central ofensiv, este cotat la 3.8 milioane de euro, iar în acest sezon a bifat 15 prezențe și trei goluri pentru FCSB, liderul din Liga 1. 

Foto - Gabriel Chirea  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!