Cristiano Ronaldo blochează publicarea declarațiilor martorilor în cazul de viol! Motivul invocat de fotbalist și numele important care ar fi implicat 

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Kathryn Mayorga Kathryn Mayorga Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 20:51
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 20:52

Cristiano Ronaldo (37 ani) se află în plin proces după acuzațiile de viol. 

Atacantul a fost acuzat de viol în urmă cu mai mulți ani, pentru o presupusă faptă din 2009, petrecută chiar înainte să semneze cu Real Madrid. Ronaldo ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga într-o cameră de hotel din Las Vegas, iar ulterior ar fi încercat să îi cumpere tăcerea. 

Avocații fotbalistului au trimis două răspunsuri legate într-o 'luptă' în desfășurare, pentru a bloca eliberarea unor documente din ancheta cazului apărut în urmă cu 13 ani. Documentele includ interviuri înregistrate, declarațiile martorilor, email-uri, filmări dar și rapoartele medicale. 

Cristiano Ronaldo blochează apariția documentelor în presă 

Cei de la The New York Times au făcut o cerere legală și au deschis o licitație pentru a pune mâna pe documentele Poliției din Las Vegas, însă s-au lovit de o opoziție puternică. Echipa legală a lui Ronaldo a avut ca argument că multe dintre informații au fost obținute ilegal, prin intermediul site-ului Football Leaks. 

Totuși, avocații și-au schimbat argumentele, iar acum susțin că martorii cazului ar fi supuși unui mare risc în cazul în care numele lor ar apărea, conform unui document obținut de The Sun. Sursa citată dezvăluie că reprezentanții fotbalistului punctează că documentele nu ar trebui publicate atât pentru siguranța lui Cristiano Ronaldo și a lui Kathryn Mayorga, cât și pentru siguranța martorilor și a celor care au oferit informații. 

Argumentul avocaților este că reputația acestora ar avea mult de suferit dacă documentele ar fi scoase la suprafață. În argumentarea avocaților lui Ronaldo aceștia punctează că este 'un atlet faimos', care atrage 'atenție substanțială din partea presei', iar din această cauză 'riscul de agresiune ar fi mai mare'. 

Paris Hilton, posibil martor în cazul lui Ronaldo 

Presa engleză dezvăluie și faptul că unul dintre martori ar fi celebra Paris Hilton. Conform acestora, înainte de a pleca spre Vegas, Ronaldo a petrecut în club cu moștenitoarea imperiului Hilton, iar apoi și-a petrecut noaptea alături de ea, înainte de a se întâlni cu Mayorga. 

Mai mult, un alt martor al cazului ar fi și mama fotbalistului, Dolores, care conform rapoartelor, se afla în același hotel cu fiul său din Los Angeles înainte de călătoria spre Vegas. Ambele ar fi fost interogate în legătură cu analiza comportamentului fotbalistului cu 24 de ore înainte de presupusul viol. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!