Masini

"Mi se spune ca nu da bine la imagine!" Surpriza uriasa: ce masina conduce "DURUL" Daniel Ghita!

Daniel Ghita e aproape sa bata palma cu Catalin Morosanu pentru lupta anului 2019 in Romania! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Decembrie 2018, 10:51
Data actualizarii: Luni 17 Decembrie 2018, 12:22

Ghita a revenit in ring cu o victorie, iar acum il provoaca insistent pe Catalin Morosanu, cel care este implicat intr-un turneu de retragere. Morosanu i-a propus lui Ghita sa se dueleze in Glory, ceea ce ar insemna ca intalnirea ar putea avea loc in SUA.

Romanii asteapta cu interes lupta dintre cei doi si ar dori ca intalnirea sa se produca in tara. Ghita este nationalist convins si militeaza pentru protejarea padurilor si alte cauze din Romania si chiar a candidat la alegerile pentru sectorul 3. Luptatorul se lauda ca poate fi vazut la volanul unui Logan, desi are si masini mai scumpe in garaj.

"Circul prin oras cu o Dacia Logan, desi am Audi A8 si Smart, si aud lumea ca imi spune ca nu da bine la imagine sa conduc Logan. Dar de ce? Imi trebuie masina de brand sa fiu cineva?" a scris Daniel Ghita pe Facebook.


CATALIN MOROSANU: "HAI SA NE LUPTAM IN GLORY!"


"La inceput am privit-o ca pe o provocare sportiva, pe care am acceptat-o, iar apoi totul s-a transformat intr-o telenovela in care singurul actor era el, sperand ca mai atrage si alti oameni in filmul lui. Probabil, surprins ca am zis da, a inceput sa ma jigneasca. Nu doar pe mine, ci si pe toti sportivii care lupta in Dynamite, unii dintre ei fost colegi sau prieteni.

Inteleg ca ai ceva personal cu mine, dar lasa-i pe ceilalti sportivi. Te-am respectat, ai fost numarul 1, acum Benny este numarul 1. Sa dam Cezarului ce este al Cezarului. Nu vrei sa lupti in Dynamite? Foarte bine! Nu vrei sa lupti cu mine aici? Foarte bine. Dar inceteaza sa mai jignesti sportivii. Esti sportiv si stii foarte bine cat de greu este, cate sacrificii se fac din partea ficaruia dintre acesti baieti pentru a fi in ring.

Vrei gala neutra? Hai sa o facem! Eu spun ca Glory, acolo unde si eu, si tu, am fost, este singura solutie. Este cea mai mare promotie din lume, cu siguranta nu are interesul sa favorizeze pe cineva, face teste antidoping si cu siguranta arbitrii ar fi si ei neutri daca tot ai frica deciziilor. Tu ai relatii foarte bune acolo, cu siguranta vei reusi sa faci ca acest meci sa aiba loc.

Iti cer public sa renunti la meciul cu un sportiv pe care colegul meu de sala, Sebi Ciobanu, l-a batut de doua ori si sa incepi discutiile pentru un meci direct. Acum nu mai ai nicio scuza! Astept ora si data! Fii barbat, asa cum te-am cunoscut", a scris Morosanu pe Facebook.
 


DANIEL GHITA: "ORIUNDE, ORICAND, DOAR SA LUPTI ODATA!"


"In sfarsit, a raspuns Morosanu la provocarea mea!

Cu drame si minciuni, dar macar ai acceptat sa lupti! Sa speram ca nu ne minti! Eu te am provocat, nu tu pe mine! Eu am cerut ora si data! Ca sa ramanem la adevar...

Managerii mei vor sta la masa cu managerii tai si cu cei de la Glory sa vedem daca vor accepta, locul, ora si data! Bine-nteles si care sunt conditiile lor! Poate in gala de la Chicago?

am inteles ca nu ai contract cu Glory la ora actuala.

Se putea la Local Kombat sau o gala fara nume in Romania cu teste, arbitrii neutri! Oriunde, oricand, doar sa lupti odata!

Pentru tine nu trebuie sa renunt la nicio lupta, ca nu am nevoie de mare pregatire sa urc cu tine in ring! Eu luptam si pe 15 la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii si 8 luni de pregatire, desi eu sunt ala care a avut o pauza mare de patru ani!

Sa sune managerii tai, in realitate, ca de doua luni faceti oferta invizibila, care nu au existat niciodata, doar in mintea voastra si fictiv pe Facebook. M-a deranjat ca ai mintit presa si publicul!

Succes!" a fost mesajul lui Ghita.

Modifică setările cookies