Kombat

"Am primit astazi CLIPUL ACESTA!" Bomba: Morosanu, contraatac decisiv la Ghita: "Ne mintea ca e retras, in timp ce pierdea rusinos"

Razboiul declarativ dintre Catalin Morosanu si Daniel Ghita continua.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Decembrie 2018, 17:50
Data actualizarii: Duminica 16 Decembrie 2018, 17:56

Daniel Ghita s-a dezlantuit la adresa lui Morosanu dupa meciul acestuia din urma impotriva croatului Cuk. Ghita l-a acuzat pe Morosanu ca si-a adus un adversar victima sigura, care "nici nu stia sa tina garda". Totodata, Ghita i-a transmis lui Morosanu din nou ca este gata sa intre in ring cu el.

Cei doi luptatori au schimbat replici de la distanta in ultimele zile, iar Morosanu a contraatacat si el.

  • Am primit astazi CLIPUL ACESTA! Bomba: Morosanu, contraatac decisiv la Ghita: Ne mintea ca e retras, in timp ce pierdea rusinos

Astazi, Catalin Morosanu a prezentat un clip in care Ghita a pierdut un meci la o competitie de amatori, spunand ca "Ghita a mintit ca este retras si a tinut ascunsa participarea la competitii unde a pierdut rusinos".

Totodata, Morosanu i-a transmis lui Ghita ca "a devenit doar o umbra a performante, care acum cauta cu disperare sa recupereze. Sper doar sa nu se mai lase manipulat si sa redevina omul care a fost pana in urma cu cativa ani".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies