Bugatti La Voiture Noire, cea mai scumpa masina vanduta vreodata: 17 milioane euro! Ronaldo, suspectat ca e noul proprietar. FOTO

Bugatti La Voiture Noire, cea mai scumpa masina vanduta vreodata: 17 milioane euro! Ronaldo, suspectat ca e noul proprietar. FOTO

Bugatti a vandut modelul aniversar de 110 de ani La Voiture Noire cu 17 milioane de euro unui proprietar anonim. 

Bugatti sparge un nou record dupa ce a avut o masina care a detinut pentru mai multi ani toate recordurile de viteza.

Veyron a fost inlocuita cu Chiron, iar acum Bugatti vine cu o masina unica, intr-un singur exemplar, care costa 17 de milioane de euro. E un tribut construit in onoarea unui alt model de acum 110 de ani, se numeste La Voiture Noire (masina neagra), cu motor de 8.0 litri turbo W16 marca Bugatti.

Cumparatorul noului Bugatti La Voiture Noire este misterios, iar acesta nu va putea conduce masina pentru inca doi ani! Bugatti lucreaza la aceasta masina din 2018, iar in acest moment nu are un interior bine definit.

Cristiano Ronaldo este suspectat ca ar fi cumparatorul Bugatti La Voiture Noire. El a avut si Veyron Sport, dar si un model Chiron, pe care l-a si promovat printr-un parteneriat cu producatorul germano-francez. Un alt nume suspectat ca ar fi cumparatorul noului model Bugatti este neamtul Ferdinand Piechm, fostul presedintele Volkswagen Grup, proprietarul Bugatti.

Performantele La Voiture Noire sunt incredibile: atinge 100 km/h in doar 2.5 secunde si atinge o viteza de opt de 420 km/h!

Caroseria din fibra de carbon face masina extrem de usoara, in ciuda celor 1500 de cai putere.

Noul Bugatti va fi expus la Concursul de eleganta de la Monterrey din California, acolo unde pretul de intrare este 450 de dolari. 

  • Bugatti La Voiture Noire, cea mai scump masina vanduta vreodata: 17 milioane euro! Ronaldo, suspectat ca e noul proprietar. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies