"Stiti care e diferenta intre mine si Messi?!" Cristiano Ronaldo a spus lucrurilor pe nume, dar l-a si laudat pe rivalul sau: "Lumea si-l va aminti mereu"

"Stiti care e diferenta intre mine si Messi?!" Cristiano Ronaldo a spus lucrurilor pe nume, dar l-a si laudat pe rivalul sau: "Lumea si-l va aminti mereu"

Cristiano Ronaldo spune ca are un avantaj fara de Messi: a castigat trofee cu mai multe echipe!

Cristiano Ronaldo a facut o paralela intre el si cealalta mare vedeta a fotbalului, Lionel Messi, pe care l-a laudat, amintind insa ca el a castigat de mai multe ori Liga Campionilor decat jucatorul Barcelonei.

Cristiano Ronaldo: "Stiti care e diferenta dintre mine si Messi?"

Pentru serviciul de streaming video DAZN, Cristiano Ronaldo a evocat din nou rivalitatea istorica dintre el si Messi, singurii fotbalisti ce au obtinut de cinci ori Balonul de Aur.

Atacantul lui Juventus a vorbit fara ocolisuri despre aceasta rivalitate: "Diferenta dintre noi este ca eu am am jucat la echipe diferite si am si castigat Liga Campionilor cu echipe diferite".

Golgheterul all-time al nationalei Portugaliei a castigat de cinci ori Liga Campionilor, o data cu Manchester United si de patru ori cu Real Madrid. Argentinianul a triumfat de patru ori in aceasta competitie, doar cu Barca.

Ronaldo s-a laudat de asemenea ca a fost "sase ani la rand" golgheterul Ligii Campionilor. In sezonul 2014-2015, el a impartit aceasta postura cu Messi si Neymar.

Odata efectuata aceasta paralela, Ronaldo nu a ratat ocazia de a-l lauda pe marele sau rival, cu care a fost mereu comparat.

"Messi este un jucator excelent de care lumea isi va aminti nu doar pentru victoriile sale la Balonul de aur, dar si fiindca a progresat - la fel ca mine - an de an"
, a spus lusitanul.

"Sincer, de multi ani eu n-am mai vazut asemenea rivalitate intre cei mai buni doi jucatori. Sunt atatia jucatori pe care-i respect, care raman in top trei, patru sau cinci ani. Zece ani insa nu s-a mai intamplat niciodata", a adaugat el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, eliberat condiționat după 5 ani de la condamnare
BRAT