"Stiti care e diferenta intre mine si Messi?!" Cristiano Ronaldo a spus lucrurilor pe nume, dar l-a si laudat pe rivalul sau: "Lumea si-l va aminti mereu"

"Stiti care e diferenta intre mine si Messi?!" Cristiano Ronaldo a spus lucrurilor pe nume, dar l-a si laudat pe rivalul sau: "Lumea si-l va aminti mereu"

Cristiano Ronaldo spune ca are un avantaj fara de Messi: a castigat trofee cu mai multe echipe!

Cristiano Ronaldo a facut o paralela intre el si cealalta mare vedeta a fotbalului, Lionel Messi, pe care l-a laudat, amintind insa ca el a castigat de mai multe ori Liga Campionilor decat jucatorul Barcelonei.

Cristiano Ronaldo: "Stiti care e diferenta dintre mine si Messi?"

Pentru serviciul de streaming video DAZN, Cristiano Ronaldo a evocat din nou rivalitatea istorica dintre el si Messi, singurii fotbalisti ce au obtinut de cinci ori Balonul de Aur.

Atacantul lui Juventus a vorbit fara ocolisuri despre aceasta rivalitate: "Diferenta dintre noi este ca eu am am jucat la echipe diferite si am si castigat Liga Campionilor cu echipe diferite".

Golgheterul all-time al nationalei Portugaliei a castigat de cinci ori Liga Campionilor, o data cu Manchester United si de patru ori cu Real Madrid. Argentinianul a triumfat de patru ori in aceasta competitie, doar cu Barca.

Ronaldo s-a laudat de asemenea ca a fost "sase ani la rand" golgheterul Ligii Campionilor. In sezonul 2014-2015, el a impartit aceasta postura cu Messi si Neymar.

Odata efectuata aceasta paralela, Ronaldo nu a ratat ocazia de a-l lauda pe marele sau rival, cu care a fost mereu comparat.

"Messi este un jucator excelent de care lumea isi va aminti nu doar pentru victoriile sale la Balonul de aur, dar si fiindca a progresat - la fel ca mine - an de an"
, a spus lusitanul.

"Sincer, de multi ani eu n-am mai vazut asemenea rivalitate intre cei mai buni doi jucatori. Sunt atatia jucatori pe care-i respect, care raman in top trei, patru sau cinci ani. Zece ani insa nu s-a mai intamplat niciodata", a adaugat el.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT