morosanu amenda Lokal Kombat Local Kombat

Morosanu a fost AMEDAT cu 30.000 de lei in timpul pandemiei! "Beam vin. Suntem moldoveni!" Motivul din spatele sanctiunii

Pandemia de coronavirus a afectat majoritatea sporturilor din lume, dar mai ales pe cele de contact. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 20:04
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 20:11

Morosanu este promotor al Dynamite Fighting Show si a dezvaluit cat de greu este sa oragnizezi o gala de lupte intr-o astfel de perioada. El a declarat ca in ultimele luni a trecut prin multe controale si a fost sanctionat de politie. Pentru a organiza gala din vara, luptatorul a trebuit sa treaca prin multe probleme si a achitat amenzi destul de mari.

"A fost foarte dificil sa organizam gale in conditiile impuse. Prima a fost pe 5 martie, cu trei zile inainte de starea de urgenta, ne-a ajutat Dumnezeu. A doua, cea din Bucuresti, a fost cea mai grea, in luna august.

A fost nevoie de aviz de la DSP, l-am luat. Apoi au venit si mi-au dat o amenda de 30.000 de lei. A venit politia de la sectia 14 si a dat amenzi la fiecare sportiv in parte. Nu inteleg de ce, mai bine ma amendau pe mine. N-am avut nici spectatori, m-a imbatranit mult acea gala", a declarat Morosanu pentru Gazeta. 

De asemenea, Morosanu a dezvaluit si cum isi petrecea in copilarie sarbatorile de iarna. 

"Mergeam cu capra, mergeam cu banda, cu baietii. Era frumos, ne distram. De Craciun mergeam cu colindul. Cand eram mai mare mergeam la prieteni si ascultam 'Dragostea din Tei'. Beam vin. Suntem moldoveni, la noi in Moldova se bea. Era clar, era salata boeuf, erau racituri, friptura ,carnati", a spus luptatorul roman. 

Modifică setările cookies