Victorie pentru Catalin Morosanu la alegerile din Galati! Luptatorul a candidat pe plan local impotriva altor oameni cunoscuti din fotbal

Stiri Ce rezultat a obtinut Catalin Morosanu la alegerile din Galati! Luptatorul a candidat pe plan local impotriva altor oameni cunoscuti din fotbal
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 00:36
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 01:00

Catalin Morosanu a castigat un mandat de consilier judetean in Galati. 

Fostul luptator de K1 a mai fost in doua randuri consilier judetean la Iasi. Acesta a ales sa candideze in Galati deoarece aici isi face si studiile postuniversitare de aproximativ un an, fiind si legat de oameni din aceasta zona. 

Morosanu a fost ales cap de lista pentru Consiliul Judetean, insa rezultatele pentru partidul pe care il reprezenta au fost foarte slabe. In ianuarie, Morosanu a avut o discutie cu primarul (care a fost si reales, de la partidul rival) privind oportunitatea unei gale de K1 in Galati. Gala urma sa aiba loc in luna mai insa datorita pandemiei aceasta a fost anulata. 

De asemenea, alti doi oameni care au facut istorie pentru echipa locala, Otelul Galati, au candidat. 

Dorinel Munteanu a fost pe listele PMP pentru Consiliul Local, nereusind insa sa castige un mandat deoarece partidul din care face parte a scos sub 5%. Marius Stan, fostul presedinte al Otelului, a candidat si el pentru functia de primar, fara sa aiba succes insa, scotand un rezultat sub 5%. Acesta a mai fost primar al orasului in perioada 2012-2016. 

FOTO cu Catalin Morosanu si primarul din Galati

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!