„Dacă vorbești, trebuie să câștigi!” Critici pentru Mohamed Salah după ce Liverpool a pierdut finala Champions League

Mohamed Salah Liverpool Thierry Henry Liga Campionilor
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 20:26
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 20:28

Real Madrid a câștigat finala UEFA Champions League cu Liverpool, 1-0, unicul gol marcat aparținând lui Vinicius.

Madrilenii au câștigat trofeul cu numărul 14 din istoria clubului, reușind încă o dată să se impună în fața lui FC Liverpool, după finala din 2018. Pe Stade de France s-au aflat numeroase personalități ale fotbalului, printre ele și Thierry Henry, fost atacant la Arsenal și FC Barcelona. 

Francezul a comentat meciul de la Paris, cerând, în spirit de glumă, să se încheie votarea pentru Balonul de Aur, convins fiind de faptul că cel care merită să câștige este Karim Benzema. 

„Vreau doar să spun ceva pentru France Football sau cui votează. Închideți votarea, Balonul de Aur l-a câștigat Benzema. Adio!”, a declarat Henry citat de cotidianul iberic AS

Thierry Henry îl critică pe Mohamed Salah 

Thierry Henry l-a criticat însă pe Mohamed Salah, starul lui Liverpool, care nu a reușit să își ajute echipa printr-un gol marcat, în ciuda faptului că a trimis câteva baloane spre poarta lui Thibaut Courtois. Francezul a criticat attitudinea și declarațiile făcute de egiptean înainte de meci, în contextul deznodământului partidei. 

„Întotdeauna o spun. Nu vorbi niciodată înainte de o finală. Câștigă Real Madrid și după vorbești și spui: 'a fost o rușine' și lucruri de acest gen. Când vorbești înainte de o finală, trebuie să o câștigi”, a adăugat fostul jucător. 

Mohamed Salah a declarat că își dorește revanșa în fața lui Real Madrid, pentru finala pierdută în 2018, când a ieșit accidentat. 

”Avem o datorie de plătit”, a scris Salah, pe Twitter, făcând referire la finala pierdută în 2018, la Kiev, scor 3-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!