Vedetele de sute de milioane de la United au AMUTIT: "Otelul ne-a presat rau. II felicitam pentru ce au jucat!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Octombrie 2011, 10:54
Vedetele de sute de milioane de la United au AMUTIT: "Otelul ne-a presat rau. II felicitam pentru ce au jucat!"

Jucatorii lui Man United nu se asteptau sa aiba probleme cu Galatiul. Au fost surprinsi ca romanii si-au permis sa le puna probleme si ii lauda pentru replica pe care au dat-o.

Patrice Evra e bucuros ca United pleaca din Romania cu toate punctele. Otelul a fost mai buna decat se astepta.

"Otelul ne-a presat rau in prima repriza si nu ne-a fost deloc usor. Am avut posesia, dar ne-a lipsit luciditatea in momentul pasei decisive. Asta ne-a spus managerul la pauza, sa gasim spatiu ca sa dam un gol, apoi ne va fi mai usor.

Ii felicit pe cei de la Otelul, nu ne-a fost usor sa-i batem. Victoria ramane, dar nu suntem multumiti de felul in care am jucat, nu am facut-o asa cum ne-am fi dorit. Important e ca am castigat si ca mergem mai departe pentru calificare", a spus Evra.

"Nici n-ar trebui sa ne mai gandim la felul in care am castigat meciul asta. Adevarul e ca pentru puncte am venit aici, asa ca acum putem sta linistiti. Rooney ne-a aratat cat e de important. Poate ca nu e cel mai bun jucator din lume, dar e sigur printre cei mai buni. La fel si Patrice Evra, care ma impresioneaza de fiecare data. E si un baiat extraordinar, tot timpul cu zambetul pe buze. Ne bucuram ca putem sa jucam fotbala alaturi de el", a comentat si portarul Anders Lindegaard.
 

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie, ora 17:00. 30 de oameni au murit
BRAT