Otelul, mai tare ca Man United? Ferguson a luat FOC dupa meci: "Ce noroc sa am eu cu Otelul? Nu era clar ca suntem mai buni?"

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Octombrie 2011, 09:40

	Otelul, mai tare ca Man United? Ferguson a luat FOC dupa meci: "Ce noroc sa am eu cu Otelul? Nu era clar ca suntem mai buni?"

Managerul lui Manchester United s-a suparat iar pe ziaristii englezi, care au vazut-o pe Otelul superioara in multe momente supercampioanei din Premier League.

Ferguson a vazut un meci controlat total de baietii lui si spune ca Anderson, Nani si Wayne Rooney au fost cei mai importanti oameni pentru victoria de pe National Arena.

"Nu cred ca am avut noroc, ce noroc sa avem cu Otelul? Noi suntem echipa mai buna! Am dominat, am avut posesia, iar in repriza a doua am avut control total in special datorita lui Nani, Anderson si Rooney. Acesti 3 jucatori au schimbat jocul. Nu am intrat in panica la pauza, am stiut ce trebuia sa le spun baietilor.

Am avut posesia, insa nu puteam sa patrundem pe culoare spre poarta. De aceea l-am impins pe Rooney mai in fata, asta a facut diferenta. Suntem multumiti de ceea ce am reusit, victoria de azi ne ajuta sa urcam in clasamentul grupei", a spus Ferguson.

Starea de urgență va fi prelungită în România. Iohannis: "Nu suntem încă la vârful epidemiei"
BRAT