Otelul, la un pas sa intre in istorie la meciul cu United! Rusinea care putea pune starurile lui Manchester 'intr-o lumina proasta' :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Octombrie 2011, 18:06

	Otelul, la un pas sa intre in istorie la meciul cu United! Rusinea care putea pune starurile lui Manchester 'intr-o lumina proasta' :)

Partida dintre Otelul si Manchester United putea consemna un eveniment unic in Liga Campionilor

Chiar daca echipa lui Dorinel s-a prezentat onorabil in fata campioanei Angliei, meciul de aseara putea consemna un eveniment rusinos.

Din cauza neintelegerilor financiare in ceea ce priveste plata energiei electrice, Primaria i-a amenintat pe oficialii galateni ca va opri nocturna chiar in timpul partidei.

Primarul capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat in momentul inaugurarii stadionului ca sumele care se cheltuiesc pentru plata luminii sunt uriase.

"Numai ca sa aprinzi nocturna pentru 90 de minute te costa 60.000 de euro. Consumul de electricitate este echivalent cu al intregului cartier Pantelimon."

Nici Rapidul nu scapa de griji. Oficialii din Giulesti trebuie sa isi respecte contractul cu Primaria pentru a nu avea parte de o surpriza neplacuta, joi, in Europa League, la meciul cu Legia Varsovia.

Rapid - Legia Varsovia, joi ora 22:00, IN DIRECT la PRO TV si pe www.sport.ro si m.sport.ro

Sursa: ProSport

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie, ora 17:00. 30 de oameni au murit
BRAT