Un jucator de la Barca, VICTIMA unui jaf in timp ce se pregatea de meciul cu Inter Milano! Ce au facut hotii cu familia jucatorului aflata in casa

fc barcelona Inter Milano jordi alba uefa champions league Liga Campionilor Un jucator de la Barca, VICTIMA unui jaf in timp ce se pregatea de meciul cu Inter Milano! Ce au facut hotii cu familia jucatorului aflata in casa
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Noiembrie 2018, 11:45
Data actualizarii: Miercuri 07 Noiembrie 2018, 12:00

Jucatorul celor de la FC Barcelona, Jordi Alba, a fost victima unui jaf in timp ce se afla in Italia pentru partida din UEFA Champions League.

Politia investigheaza un jaf ce a avut loc in cartierul La Bonanova din Barcelona - victima a fost Jordi Alba, fundasul celor de la FC Barcelona. Conform La Vanguardia, jaful ce a avut loc luni dupa-amiaza in timp ce jucatorul se afla la Milano inainte de partida cu Inter din UEFA Champions League.

Hotii au intrat in casa prin gradina, fortand un geam aflat la etajul 2 al casei. Hotii au incercat sa deschida seiful din casa si au scos tot din dulapurile camerelor de la etaj. Culmea, membri ai familiei lui Jordi Alba se aflau la parter si nu au fost alertati de prezenta hotilor!

Nu este cunoscut daca hotii au furat ceva de valoare. Nici echipa de securitate a jucatorului care ii pazeste casa 24/24 nu a sesizat momentul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!