manchester city - real madrid Champions League Dan Alexa Manchester City Real Madrid Liga Campionilor

EXCLUSIV Un antrenor român surprinde: "Sunt fan Real Madrid, dar vreau o finală Manchester City - Liverpool!" 

Jocul echipei lui Pep Guardiola i-a cucerit chiar și pe fanii madrilenilor din România.  

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 15:49
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 16:04

Dan Alexa (42 ani), actualul antrenor al lui CSM Reșița, este cunoscut ca un mare fan Real Madrid. Însă, după meciul disputat aseară, pe Etihad Stadium, între Manchester City și Real Madrid, câștigat de gazde cu 4-3, tehnicianul spune că cea mai spectaculoasă finală pentru ediția din acest an a Champions League ar fi între trupa lui Pep Guardiola și Liverpool, formația antrenată de Jurgen Klopp. 

"A fost un meci spectaculos, cu două echipe excepționale, s-a jucat cu garda jos. Este un meci care va rămâne în memoria microbiștilor peste ani. City a fost echipa mai bună, a dominat jocul, a avut situații foarte multe de a-și mări avantajul. Realul are jucători cu o calitate individuală foarte bună, cu experiență. Au dovedit și cu PSG, și cu Chelsea, și cu City. Sunt jucători care pot să întoarcă un meci în favoarea lor, deși evoluația echipei nu e la cel mai înalt nivel. Mă gândesc la Benzema, la Vinicius... 

Va fi un retur spectaculos, poate mai dramatic decât meciul de aseară. Realul a suferit foarte mult ieri, în special pe faza de apărare, dar joacă mult mai bine la Madrid. City a fost clar mai bună, mai spectaculoasă, dar calificarea se joacă, Realul este în viață. Are de recuperat un singur gol și calificarea e la îndemână. 

Au un jucător fabulos, care cred că este în vârful de formă al carierei. Cred că Benzema este cel mai bun atacant din lume, la momentul acesta. Îți dă senzația că e scos din joc și, în cinci minte, a întors calificarea în favoarea lor. 

Sunt fan Real Madrid, dar mi-aș dori o finală Manchester City - Liverpool, pentru că sunt și rivale în campionat și joacă cel mai spectaculos fotbal din Europa. Au ritmul cel mai bun. Mi-aș dori o finală City - Liverpool, pentru că sunt cele mai bune echipe din Europa, în acest moment. Realul este cel mai mare și mai galonat club din istorie, așa că îmi permit să mai las o finală de la mine. 

Sunt fan Real, dar îmi place foarte mult Pep Guadiola. Își domină adversarii indiferent de stadionul pe care joacă și de numele celui pe care îl are în față. Echipa sa are un joc de posesie incredibil. Fiind antrenor, știu cât de greu este de implementat un asemenea stil de joc și o asemenea posesie. L-am văzut doar o dată pe Guardiola să se apere, în repriza a doua cu Atletico Madrid, și a făcut bine și acel lucru", a declarat Dan Alexa pentru Sport.ro. 

Foto - @mancity

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!