Liga Campionilor

Așa vorbește un antrenor de calibru! Discursul lui Pep Guardiola după ce a fost întrebat dacă rezultatul cu Real Madrid e mincinos 

Manchester City - Real Madrid 4-3, în turul semifinalei Ligii Campionilor. Returul are loc pe 3 mai, în Spania. Azi are loc meciul Liverpool - Villarreal (ora 22:00, livetext pe www.sport.ro). 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 12:56
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 13:16
  • Au marcat: De Bruyne '2, Gabriel Jesus '11, Foden '53, Silva '74 / Benzema '33, '82 (p), Vinicius '55.
  • Kovacs a condus fără greșeală întâlnirea disputată marți seara.
  • Returul are loc pe 3 mai. 

Pep Guardiola a avut un discurs echilibrat la finele partidei la care a oficiat la centru Istvan Kovacs, arbitrul român în fața căruia celebrul antrenor și-a cerut scuze după încheierea confruntării de pe Etihad.

"A fost un meci bun de fotbal, între două echipe cu foarte mulţi jucători de calitate. Am câştigat, ne vom odihni, vom juca la Leeds (sâmbătă, în campionat), şi vom merge în Spania săptămâna viitoare. Pentru a câştiga această competiţie, trebuie să luaţi rezultatele aşa cum vin. Am fi putut avea un rezultat mai bun, dar trebuie să jucăm foarte bine în ambele meciuri", a spus Guardiola. 

Spre deosebire de alți antrenori, fostul mijlocaș al Barcelonei a scos în evidență ideea că rezultatul e just, nicidecum mincinos. 

Pe primul l-am jucat foarte bine, va fi un bun test de personalitate pentru echipă. Nu mă plâng de rezultat sau de performanţă, sunt atât de mândru de felul în care a jucat echipa mea, am încercat totul pentru a câştiga, am fost foarte curajoşi cu şi fără minge.

Nu aş spune că am meritat mai mult pentru că rezultatul este ceea ce este, dar am jucat foarte bine. Ştiam din start că vor fi două meciuri şi chiar şi cu un rezultat mai bun azi (n.r.: - miercuri seara) ar fi trebuit să facem un meci foarte bun la Bernabeu", a spus Guardiola, potrivit news.ro.

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai. News.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies