Presa din Spania jubilează după ce Real Madrid a trecut de Manchester City: ”Petrecere!”

manchester city - real madrid Manchester City Real Madrid Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 01:07
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 01:07

Real Madrid a obținut dramatic calificarea în semifinalele UEFA Champions League, după ce a trecut la penalty-uri de Manchester City.

După 1-1 în timpul regulamentar, jocul a fost împins în prelungiri, iar apoi la loviturile de departajare, unde echipa lui Carlo Ancelotti a trecut cu 4-3.

Imediat, presa din Spania a reacționat după calificarea lui Real Madrid, singura echipă din Spania rămase în semifinalele UEFA Champions League, după ce FC Barcelona și Atletico Madrid au fost eliminate.

În semifinale, Real Madrid ar urma să întâlnească Bayern Munchen în dublă manșă pentru un loc în finala de pe Wembley.

Presa din Spania: ”Eroicul Madrid!”

”Acest Madrid e nebun! Merge în semifinale la penalty-uri!”, au titrat, plin de entuziasm, jurnaliștii de la Marca, după care au continuat: ”Petrecere la Manchester!”.

”Norocul Madridului”, scriu jurnaliștii catalani de la Sport.es, care pun accent pe ratările monumentale ale celor de la Manchester City, începând cu cea a lui Bernardo Silva din prima repriză. Portughezul nu a reușit să împingă mingea în poarta goală, după ce Erling Haaland lovise bara.

”Eroicul Madrid, eroicul Lunin”, a fost titlul din AS. ”Nu e nimic de ascuns. Guardiola, pentru prima dată, a avut totul în favorea sa în ultimele săptămâni și a trimis totul în teren”, au mai scris ibericii.

În celălalt meci al serii, Bayern Munchen a trecut la limită de Arsenal, scor 1-0, după 2-2 în tur. Grație golului marcat de Joshua Kimmich în repriza secundă, bavarezii au obținut calificarea în faza superioară a competiței.

Programul semifinalelor UEFA Champions League:

  • Borussia Dortmund - PSG, 30 aprilie / 1 mai
  • Bayern Munchen - Real Madrid, 30 aprilie / 1 mai
  • PSG - Borussia Dortmund, 7/8 mai
  • Real Madrid - Bayern Munchen, 7/8 mai

Finala UEFA Champions League: 1 iunie, stadionul Wembley (Londra)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!