liverpool real madrid finala champions league Rafael Nadal bilet finala UCL Rafael Nadal finala Champions League Rafael Nadal Roland Garros 2022 Liga Campionilor

Real Madrid și Rafael Nadal caută titlul cu numărul 14 la Paris: ce a răspuns Nadal, când a fost întrebat dacă și-a luat bilet la finală

Rafael Nadal va merge la finala Champions League, Liverpool - Real Madrid, deși are programat meci în optimile de finală ale Roland Garros duminică, 29 mai. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 10:10
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 10:12

Finala Champions League de pe Stade de France îl surprinde pe Rafael Nadal la Paris, implicat în prima săptămână a turneului de la Roland Garros.

Mare fan Real Madrid, de 13 ori campioană în Cupa Campionilor și Liga Campionilor, tenismenul cu 13 titluri de mare șlem cucerite pe zgura pariziană va fi prezent în tribunele Stadionului din Saint-Denis, pentru a asista pe viu la încercarea clubului preferat de a pune mâna pe al 14-lea trofeu în cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi, la nivel european. 

Rafael Nadal: „Sunt aici să joc turneul de la Roland Garros, dar sigur că am biletele pregătite.”

„Sunt aici să joc turneul de la Roland Garros, în principal, dar... cu siguranță că am biletele pregătite,” a declarat Rafael Nadal, potrivit Marca, asigurându-i pe jurnaliști că va fi prezent la finala Champions League, dintre Liverpool și Real Madrid.

Decizia luată de Rafa Nadal îi surprinde atașamentul puternic față de clubul madrilen, ținând cont că multiplul campion de la Roland Garros va juca duminică, 29 mai, în optimile de finală, contra canadianului Felix Auger-Aliassime, elevul unchiului său, Toni

În data de 30 aprilie, când Real Madrid a câștigat matematic titlul în La Liga, Rafael Nadal a dat lovitura de start a partidei câștigate de madrileni, în defavoarea CF Espanyol, scor 4-0. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!