Portughezii nu au tinut cont de nimic! Ce au scris dupa primul meci al lui Hategan dupa tragedie: "De aceea nu a luat nota maxima!"

Portughezii nu au tinut cont de nimic! Ce au scris dupa primul meci al lui Hategan dupa tragedie: "De aceea nu a luat nota maxima!"

3-1 s-a terminat meciul dintre FC Porto si Schalke 04 in UEFA Champions League! 

Ovidiu Hategan a revenit pe teren dupa ce a trait o adevarata drama in timpul duelului Germania - Olanda din Nations League, cand a aflat la pauza ca mama lui a murit. Atunci, arbitrul roman a continuat sa-si faca treaba si in repriza secunda, cu toate ca trecea prin momente dificile. 

Hategan a fost desemnat central la meciul din UCL dintre Porto si Schalke, incheiat 3-1. 

Presa portugheza a tinut sa aprecieze prestatia arbitrului pe teren si i-a acordat aproape nota maxima pentru deciziile luate. 

"Meciul de pe Dragao a fost o misiune a pacii pentru Hategan. Joc controlat, decizii inteligente", au scris cei de la O Jogo. 

Record, pe de alta parte, i-a acordat arbitrului roman nota 4 din 5 pentru prestatia de pe parcursul partidei. 

"O seara lejera pentru arbitrul roman. Nu a avut nicio problema sa tina in mana confruntarea. Perfect la nivel tehnic, poate putin permisiv la disciplina pe teren. De aceea nu a luat nota maxima", au scris cei de la Record. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies