Hategan, facut praf in presa internationala! "A fluierat un gol ca si facut!" Ce s-a scris despre prestatia romanului

hategan bellingham Champions League dortmund Manchester City Liga Campionilor Hategan, facut praf in presa internationala! "Acesta a atins mingea clar!" Ce spun de prestatia romanului
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Aprilie 2021, 08:52
Data actualizarii: Miercuri 07 Aprilie 2021, 09:01

Ovidiu Hategan a fost actorul principal in meciul dintre Manchester City si Borussia Dortmund, luand mai multe decizii controversate.

Arbitrul roman nu a avut o seara fasta, dupa ce a avut mai multe decizii controversate, printre care un penalty anulat la VAR, care a fost inexistent, si un gol perfect valabil al lui Dortmund, considerat joc periculos de Hategan.

"Kevin De Bruyne a descis scorul dupa o eroare oribila a lui Emre Can, apoi arbitrul roman Ovidiu Hategan si-a inceput seara de cosmar. El a acordat un penalty pentru City, revocat dupa ce a vazut VAR, iar apoi nu a permis un gol al lui Jude Bellingham pentru un fault la Ederson, cand acesta a atins clar mingea primul”, noteaza Football-Italia. "Cei din Bundesliga se vor simti ingrijorati pentru ca nu s-au intors in Germania cu un avantaj, dupa o decizie controversata a arbitrului Ovidiu Hategan", scriu cei de la talksport.com.

  • Hategan, facut praf in presa internationala! Acesta a atins mingea clar! Ce spun de prestatia romanului

Nici nemtii de la Bild nu l-au menajat pe centralul roman: "Jucatorul nationalei (n.r. - Germaniei, Emre Can) a ridicat calcaiul pentru o lovitura de pedeapsa, l-a atins pe Rodrigo, care a cazut teatral. Dupa ce a consultat arbitrajul video, arbitrul Hategan a anulat 'gluma de penalty'. Portarul lui City, Ederson, a scapat mingea, puternicul Bellingham atinge mingea. Arbitrul Hategan fluiera un gol ca si facut. Pentru ca mingea nu era in poarta, iar faza nu a putut fi verificata", a scris sursa mai sus citata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!