"Merita tot respectul! I se iarta toate greselile!" Reactie superba dupa ce Hategan a continuat partida Olanda - Germania chiar daca a aflat la pauza de moartea mamei sale

Ovidiu Hategan a continuat sa arbitreze Olanda - Germania, dupa ce a aflat la pauza ca mama sa a murit.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Noiembrie 2018, 12:30
Data actualizarii: Marti 20 Noiembrie 2018, 12:46

Un moment extrem de emotionant s-a petrecut aseara pe teren in confruntarea din Nations League dintre Olanda si Germania. Ovidiu Hategan a arbitrat partida pana la capat, cu toate ca a aflat la pauza ca mama sa a murit. 

La finalul partidei, arbitrul roman a izbucnit in lacrimi si a fost consolat de Virgil van Dijk. Gestul olandezului a fost laudat in intreaga lume. 

Adrian Porumboiu a vorbit in direct la Ora Exacta in Sport despre acest episod tragic.

"Un moment mai mult decat neplacut. Ce poti sa spui mai mult decat "Condoleante!". Este mai mult decat dureros pentru oricine. Orice cuvant e de prisos in astfel de situatii. 

A avut evolutii excelente, ca de altfel si Kovacs. A ajuns la un nivel, nu mai are de unde sa coboare. E un nivel de top, trebuie sa se mentina acolo. De acolo de sus mama lui se bucura si e un lucru fantastic ce a realizat in ultima perioada si merita felicitari. I se uita absolut toate greselile pe care le-a facut de-a lungul carierei, pentru ca, pana la urma, un nivel mai mare nu exista decat aceasta. 

Este imbucurator, ca il urmeaza indeaproape si Kovacs si Radu Petrescu. Cand arbitreaza bine, nu poti sa spui decat "Chapeau!" si sa ii saluti cu tot respectul", a spus Adrian Porumboiu la PRO X. 

Modifică setările cookies